Crònica de la xerrada sobre pressupostos a Nou Barris

Fruit de la necessitat de fer un retorn de les negociacions pressupostàries que s’han donat en l’àmbit parlamentari, la CUP- Capgirem Nou Barris va convocar un acte amb la diputada de la CUP Crida Constituent, Eulàlia Reguant.

 

L’acte, al que van assitir una trentena de persones, es va dividir en dues parts: la primera l’explicació de la diputada i, un cop va finalitzar, un torn obert de preguntes, reflexions i propostes per al debat.

 

Se’ns va posar en context el marc de les negociacions, tant pels mandats dels que partia la CUP-CC com en el marc de negociació amb Junts Pel Sí. L’Eulàlia ens va fer arribar propostes de la CUP en matèria d’ensenyament, habitatge, taxes turístiques i altres.

 

Quan va finalitzar l’explicació, assistents van preguntar sobre el paper polític d’Esquerra Republicana de Catalunya en el marc de les negociacions, o sobre altres partides dels pressupostos que generaven interès, sobre el xantatge polític exercit per Junts Pel Sí a la CUP-CC o sobre el paper dels mitjans de comunicació en el mateix.

 

Finalment, es va animar a les assistents a organitzar-se políticament al districte i també es va fer un recordatori de l’existència de l’Oficina Tècnica del Districte de Nou Barris. Una oficina ubicada al Casal Popular Tres Voltes Rebel, que la CUP obre dilluns i divendres un parell d’hores per tal de tenir una altra via amb què comunicar-se amb el veïnat de Nou Barris i per tal que es puguin fer arribar propostes, dubtes o denúncies personalment.

 
 

Crònica de la xerrada sobre pressupostos a Nou Barris